mozac's FotoPage
Semangat Membina Sentiasa Maju.. hehe.-
By: mozac spm ninty six

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Sep-2008 18:45 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa Ex-Mozac96 at Planet Hollywood KL

babah Xyreen and his latest addition..Daniel
Aida..tak penah miss pun gath buka puasa...cayalah!!
Danish & Darwish... active!!
View all 18 photos...
Organizer: Ema Shamila Khamis
Thanks to all yg datang...
WE HAD FUN!!!


Wednesday, 30-Jan-2008 17:50 Email | Share | | Bookmark



Wednesday, 10-Oct-2007 07:07 Email | Share | | Bookmark
.: My New Doter:.

 
 
salams...
pix of my new doter...
Dayang Nurul Qaisara @ Sara



buat masa nih, kene rehat lama skit but doc suggestkan aku stop ajer...
kira alhamdulillah aku selamat sbb doc kata aku masa tuh 50-50 hidup..cuak...
anyway, tengs to manai coz sudi lawat aku walaupun dah tgh mlm....


Saturday, 6-Oct-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
Annual Buka Puasa 2007

 
 
Gigih kan??
View all 9 photos...
Venue : Tupai-Tupai, KL
Organizer : Elle Salwani , Syahaneem

Thanks to organizer yang gigih mengumpulkan kawan-kawan, bukan senang weii nak call sana-sini ajak datang. Berikut adalah foto-foto pada majlis sederhana itu.

Selamat Hari Raya semua!

Photo credit : Sazuan Nazrah.


Thursday, 15-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adibah Ahmad's Wedding



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net